Skinkgryta med cashewnötter och svamp

Serverar: 4 portioner

Mumsig gryta

Ingredienser

  • 400 g skinkstek
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk smör
  • 1 burk svamp 200g
  • 1 gul lök
  • 2-3 dl svampspad + vatten
  • 2 tsk soya
  • 1/2 dl grädde
  • 50-75 g cashewnötter
  • salt
  • vitpeppar
  • Instruktioner

    Skär köttet i tunna strimmlor och rulla dem i vetemjöl. Bryn dem i stekpanna lägg över i en gryta. Häll på spadet från svampen.Koka under lock på svag värme ca 10min. Skala och hacka löken.Fräs svamp och lök i stekpannan blanda med köttet. Späd stekpannan med resten av vätskan,häll syn och soyan i grytan. Koka under lock ytterligare ca 10min. Blanda i grädde och nötter. Salta peppra. Servera med kokt ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Beson 12 april 2008

    Väldigt god. jag tillsatte lite kalvfond det tyckte jag blev gott.

    anluk 2 januari 2010

    Helt ok. Tillsatte oxå kalvfond i. Tror det hade varit väldans gott med bacon i

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben