Serverar: 4 portioner
God bland mellan chili och cashewnötter
Sätt ugnen på 225°C. Halvtina fisken. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta. Smält smöret och rör i ströbröd, nötter, sambal oelek, vitlök, limeskal och juice. Bre blandningen över fisken. Dela tomaterna och lägg bredvid. Stek i mitten av ugnen i 20-30 minuter. Servera med kokt ris.
Är det någon som provat detta? Väldigt annorlunda ingredienser till fisk. Vet inte om jag vågar prova.
En bland det godaste fiskrätt jag ätit! Gjorde extra av täcket vilket kan rekommenderas. Passar utmärkt som bjudrätt. Detta recept kommer att göras om många gånger. Skicka med en liten bild...
ABSOLUT GODASTE FISK JAG NÅNSIN ÄTIT!!!!! en härlig kombination av olika smaker som ger en smakexplosion i munnen. Men jag gjorde dubbel sats av täcket, för att jag inte kunde få nog! har bjudit på denna rätt massa gånger, och alla frågar efter receptet. rekommenderas vart!