Kycklingwok med cashewnötter

Serverar: 4 portioner

Lättgjord wok där fisksåsen ger en riktigt asiatisk touch.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 4 msk fisksås(asiatisk)
  • 2 msk olivolja
  • 1 röd chilifrukt
  • 4 st vårlökar
  • 200 g färska champinjoner
  • 1 msk råsocker
  • Cashewnötter efter behag
  • Instruktioner

    Finhacka chilin och blanda den med fisksåsen och olivoljan. Strimla kycklingfiléerna och marinera dem i såsen, ungefär 30 minuter. Stek sedan kycklingen tillsammans med marinaden. Lägg i vårlök och champinjoner och stek några minuter till. Rör ner råsockret och lägg på ett par nävar cashewnötter strax före servering. Gott med ris eller nudlar till.

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    4
    1
    3
    1 h 30 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben