Halstrad Tilapia med dillstekt svamp

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god fisk som smakar mer.

Ingredienser

  • 4 upptinade tilapiafiléer
  • 2 hg champinjoner
  • 2 hg kantareller eller annan svamp
  • 2 schalottenlökar
  • 1 dl dill , finhackad
  • 3 msk olivolja
  • Instruktioner

    Dela svampen om de är stora. Stek svampen tillsammans med lök i en stekpanna tills de blir gyllenbruna. Halstra fisken i en annan panna snabbt i olivolja och salt. Håll varmt. Fortsätt att steka svampen och vänd den hackade dillen. Salta och peppra. Lägg upp fisken på ett fat med svampen ovanpå. Koka gröna ärter och lägg dem bredvid fisken. Servera med potatismos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben