Serverar: 5 portioner
Tid: 1 timme
Det här blev riktigt krämigt och mumsigt. Jag hade pressad potatis till för såsen blir ganska lös men potatisen suger upp såsen bra.
Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra på fisken. Blanda Crème Bonjour, dill, lättcrème fraiche och riven ost i en bunke. Smeta över hela blandningen på fisken och strö över ett tunt lager med riven ost. Sätt in fisken på 200 grader i 60 minuter på mittenfalsen i ugnen. Servera gärna med pressad potatis och några goda kokta grönsaker till.
Stämmer det att fisken ska vara i ugnen 60 min i 200 grader? Den måste bli snustorr.
60 minuter???????? Jisses!!
Låter väldigt lång tid i ugnen. Tror att jag skall koka upp blandningen först och slå den över fisken sen enbart 30 min i ugnen........Jag skall testa...
Är fisken fryst eller färsk ? Förmodligen syftas på fryst.. Grandma
använde tinad fisk, hade i ugn ca 40 min, räckte bra. Gott med ris till!
Krämig och god håller jag med om. Familjen gav en fyra i betyg. Vi åt ris till. Lena
Lagade detta idag, det var jätte gott :) Hade i en vitlöksklyfta och en gul lök också. Tack för receptet!
Vad ar "Crème Bonjour Cuisine vitlök och örter"? Jag bor i California o kan nog inte kopa det har. Kan nagon tala om vad jag kan anvanda istallet?
Creme Bonjour är en färskost som finns i olika smaker.