Kall sås till fisk.

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

God och lätt sås, passar till stekt och grillad fisk.

Ingredienser

  • 3 dl filmjölk 3%
  • 1 msk tomatketchup
  • 1 krm citronpeppar
  • 1 krm Herbamare örtsalt
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 krm chilipulver
  • 1 tsk flytande honung
  • 2 färska persilje kvistar
  • Instruktioner

    Blanda samman filmjölk, ketchup, kryddor och honung. Skala vitlöksklyftan och pressa i den. Rör ihop. Ställ i kylskåp 10 minuter. Toppa med färsk persilja innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tips och knep!
    Fler tips! Det har strömmat in massor med bra kökstips. Vi har fått så...

    Nu är det gryttider
    Jag är egentligen en utpräglad sommarmänniska som njuter av värmen och...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben