Kall sås till fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Passar bra till stekt lax, men också annan stekt eller grillad fisk.

Ingredienser

  • 3 dl gräddfil eller kesella kvarg 10%
  • 1 burk (50 g) stenbitsrom röd
  • 3 msk finhackad dill
  • 3 msk finhackad rödlök
  • Vitpeppar, mald
  • Instruktioner

    Blanda samman allt. Smaka ev. av med lite mald vitpeppar. Låt stå kallt ca 1 timme före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tips och knep!
    Fler tips! Det har strömmat in massor med bra kökstips. Vi har fått så...

    Nu är det gryttider
    Jag är egentligen en utpräglad sommarmänniska som njuter av värmen och...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben