Kanelcheesecake

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 200 g digestivekex , finkrossade
  • 5 msk smör , rumsvarmt
  • Fyllning
  • 450 g philadelphiaost
  • 3 ägg
  • 1 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk kanel , mald
  • Instruktioner

    1. 1. Blanda ihop smör och kex och tryck ut massan i en form med löstagbar botten, ca 25 cm i diameter.
    2. 2. Grädda i ugn i ca 15 minuter i 150 grader.
    3. 3. Blanda ingredienserna till fyllningen till en jämn massa och bred ut över kakan. Grädda i 175 grader 35-40 minuter. Ätes kall.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    marietta 5 december 2010

    God och enkel att baka!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben