Kanelcheesecake
Serverar:
4 portioner
Gott
Ingredienser
200 g digestivekex , finkrossade
5 msk smör , rumsvarmt
Fyllning
450 g philadelphiaost
3 ägg
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel , mald
Instruktioner
1. Blanda ihop smör och kex och tryck ut massan i en form med löstagbar botten, ca 25 cm i diameter.
2. Grädda i ugn i ca 15 minuter i 150 grader.
3. Blanda ingredienserna till fyllningen till en jämn massa och bred ut över kakan. Grädda i 175 grader 35-40 minuter. Ätes kall.
Liknande recept
Fryst kanelcheesecake med grapemarinerade jordgubbar
8-10
Kanelcheesecake med körsbärskompott
4 h
10-12
Kommentarer (1)
marietta
5 december 2010
God och enkel att baka!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
God och enkel att baka!