Karins kycklinggratäng med bananer och cashewnötter

Serverar: 4 portioner

En lättlagad och mycket god rätt.

Ingredienser

  • 2 tsk curry
  • Smör
  • 1 påse (250 g) snabbris
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • 1 ½-2 dl tillagad kyckling, småskuret
  • 1 ½ dl blandade djupfrysta grönsaker
  • 6-8 små tomater
  • 2-3 bananer
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 tsk curry
  • 1 dl cashewnötter
  • Instruktioner

    1. Fräs curryn i matfettet. Rör ner riset. Tillsätt 2 dl vatten, buljongtärning och kycklingen. Låt småputtra ett par minuter.
    2. Rör ner grönsaksblandningen och ta kastrullen från värmen. Fördela allt i en smord form.
    3. Strö över tomater och bananer, skurna i bitar. Bred över grädden vispad med curryn.
    4. Sätt in i 200º ugnsvärme cirka 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben