Karins kycklinggratäng med bananer och cashewnötter
Serverar:
4 portioner
En lättlagad och mycket god rätt.
Ingredienser
2 tsk curry
Smör
1 påse (250 g) snabbris
1 kycklingbuljongtärning
1 ½-2 dl tillagad kyckling, småskuret
1 ½ dl blandade djupfrysta grönsaker
6-8 små tomater
2-3 bananer
3 dl vispgrädde
1 tsk curry
1 dl cashewnötter
Instruktioner
Fräs curryn i matfettet. Rör ner riset. Tillsätt 2 dl vatten, buljongtärning och kycklingen. Låt småputtra ett par minuter.
Rör ner grönsaksblandningen och ta kastrullen från värmen. Fördela allt i en smord form.
Strö över tomater och bananer, skurna i bitar. Bred över grädden vispad med curryn.
Sätt in i 200º ugnsvärme cirka 20 minuter.
Liknande recept
Kycklinggratäng med cashewnötter
4
Karins smulpaj
4.6
4-6
12
Kycklinggratäng med vitlök
4.6
40 min
4
48
Banana blueberry smoothie
4.8
4
3
Kycklinggratäng
4
6
3
Kassler med curry och banan
4.6
4-6
1
Karin´s Svartvinbärsstek
4.6
4-6
8
Kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche
4.7
6
247
Blåbär/banan och kokosglass
3.5
5 min
3-4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!