Serverar: 4-6 portioner
Underbar smulpaj med knäckig smak som man kan använda till all sorts frukt. Jag har valt äpplen efersom det är MIN favorit!
Skala och skiva äpplena och lägg i en normalstor pajform. Arbeta ihop smuldegen och fördela den över frukten. Grädda i 200 grader ca 30 minuter. Pajen smakar allra bäst om den äts ljummen med vaniljsås.
Jättegod paj, om man är som jag så kan man göra dubbel sats smulpaj vilket gör det dubbelt så gott.
Den absolut godaste smulpaj jag någonsin ätit!!! Helt sagolikt god. Tusen tack för detta recept! :)
Supergod paj, har blivit vår absoluta favorit. Varierar bara genom att byta ut äpplena mot annan frukt eller bär. Och eftersom vi är riktiga godisgrisar gör jag alltid dubbel sats av smuldegen!
obeskrivligt god tack så mkt för receptet:)
Den här ska jag baka imorgon =) Vad gör farinsockret för något? Kan man skippa det?
Den ska jag prova med en gång!
Den ska jag prova med en gång!
Väldigt smarrig! Blev såå gott med farinsockret! =)
Jättegod och så enkel att göra. Dock, lägga på lite pecn nötter i degen bode göra den ännu godare. Ska prova det nästa gång. För dej som vill prova, gör det!
Jag hade inget farinsocker hemma så jag tog sirap i stället. Det blev jättegott! :)
super gått tack för receptet
Jättegod smulpaj! Jag tog också i sirap sen jag läst det här bland kommentarerna men jag tyckte det blev lite för sött, så nästa gång kommer jag följa receptet mer noga. Det kan tänkas att det passar bättre med sirap tillsammans med syrligare äpplen, mina äpplen var blandade sorter av både det syrligare och sötare slaget, jag tog det som fanns hemma. Tack för det goda receptet, det var jättegott och förtjänar en 5:a så det får du så klart av mig. :)