Karolines varma smörgåstårta
Serverar:
4 portioner
En smidig och billig rätt till helgen
Ingredienser
16 skivor franskbröd
1 burk tonfisk
2 dl vispad grädde
2 dl majonäs
5 hårdkokta ägg
1 hg rökt skinka
dill
svartpeppar
ost
Instruktioner
Strimla skinkan och skär äggen i små bitar. Rör ihop allt utom dill, svartpeppar och ost. Lägg fyllningen på två lager av fransbröd i en ugnssäker form eller långpanna. Strö över dill, svartpepapr och riven ost på översta lagret.
Ca 15 minuter i 200 grader
Liknande recept
Varm Smörgåstårta á la Nalle
4.7
2 h
13-16
5
Varm smörgåstårta
4.5
20 min
4-8
17
Varm smörgåstårta
2-4
Varm smörgåstårta
5
30 min
4
Varm smörgåstårta
30 min
10
Varm smörgåstårta
4.6
6
Marie´s varma smörgåstårta
4.2
8-10
4
Varm smörgåstårta med hönökaka
4.6
6
9
Varm smörgåstårta á la Ankar
3.3
6
9
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!