Kassler med blomkål och broccoli

Serverar: 2-3 portioner

Gott med kasser och grönsaker

Ingredienser

  • 1/2 blomkålshuvud
  • 1 bukett broccoli
  • 400 g kassler
  • 2 påsar bernaiesås (blandas med mjölk och / eller vatten samt smör)
  • Ris
  • Instruktioner

    1. Förkoka broccoli och blomkål lätt. Det måste vara mycket tuggmotstånd kvar.
    2. Koka upp bernaiesåsen enligt anvisningar på paketen (fungerar även med vissa pastasåser).
    3. Skär kasslern i skivor och lägg i botten på en form. Lägg över broccoli och blomkål. Häll över såsen och ställ in i ugnen 200 grader 20 minuter.
    4. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    asameri 16 januari 2008

    supergott .min lilla flicka 3 år tyckte oxå det var supergott.....:-) lätt och snabbt, ingredienserna har man ju ofta hemma redan.

    frasse 11 september 2010

    SÅÅÅ GOTT! Det va Över förväntan ! Nästan ÄNNU godarea dagen efter! kommer göras fler gånger här hemma! Tack för ett underbart och enkelt recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben