Kasslerkotlett med pikanteri
Ett piiffigt garnityr betyder mycket för att maten skall seaptitlig ut. Kass- lerkotletter är ju visserligen en läckerhet i sig själv men medge att det ser extra festligt ut med den brokiga paprikasalladen på de rosafärgade köttskivorna.
Ingredienser
600 g kassler
1 msk grillolja
ca 2 dl paprikasallad
100 g mild herrgårdsost i tunna skivor
Curry
Instruktioner
- Skär kasslern i tjocka skivor och pensla dem med grillolja.
- Sätt en stekpanna på svag värme och lägg i köttskivorna.
- Lägg en rejäl sked paprikasallad på varje kotlett och lägg sedan lövtunns ostskivor över. Duscha lite curry över.
- Lägg ett tättslutande lock på stekpannan och värm kotletterna sakta under ca 10 min.
- Gott att servera till: Potatismos eller kokt ris.
- Pröva till omväxling:
Strimla ett äpple och blanda med paprikasalladen.
Liknande recept
Kommentarer (0)