Kasslerlåda

Serverar: 4-6 portioner

Gott och mättande och allt i ett.

Ingredienser

  • 1 purjolök
  • 1 msk smör
  • 6 port ris
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 stor tub majonnäs
  • 3 tsk senap
  • riven ost
  • 600 g kassler
  • 1 stor burk champinjoner
  • Instruktioner

    Skär purjolöken i skivor och fräs den i lite smör. Koka riset till 6 personer enl. paketet. Blanda ihop grädde,majonäs,senap och den rivna osten. Lägg det kokta riset i en eldfast form,lägg den stekta purjolöken över riset. Häll lite av gräddblandningen över. Skiva kasslern i tunna skivor och lägg den över purjolöken. Lägg sedan på champinjonerna ochhäll över resten av gräddblandningen. Ställ formen i ugnen på ca 225 grader i ca 25 minuter. Smaklig Måltid

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Saya78 12 april 2012

    Ska det verkligen vara en hel tub majonnäs?!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben