Kaviarbakelse

Perfekt som liten entré eller på stora buffébordet

Ingredienser

  • 3 skivor smörgåstårtebröd
  • Smör
  • Fyllning
  • 1 burk lätt tonfisk i vatten, 140 g
  • 3 hårdkokta ägg
  • 1 finhackad gul lök
  • 4 kvistar persilja
  • 1 msk chilisås
  • 2 dl gräddfil
  • Garnering
  • 1 burk stenbitsrom,75 g
  • 1 burk svart stenbitsrom, 75 g
  • 2 hårdkokta, hackade ägg
  • 2 dl majonäs
  • Grön gurka i skivor
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienserna till fyllningen. Har man en matberedare kan man gärna använda den.
    2. Smöra brödskivorna. Bred ett lager fyllning på första brödskivan lägg nästa ovanpå och bred ett nytt lager på denna. Täck med den tredje. Täck hela tårtan med ett tunt lager majonnäs. Dela den i fyra delar och täck de skurna sidorna på samma sätt med majonnäs.
    3. Garnera med hackat ägg och stenbitsrom i ränder. Tryck försiktigt fast tunna gurkskivor på sidorna

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben