Kaviarbakad fisk med dill

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt att göra och undebart gott !!!!

Ingredienser

  • 600 g torsk eller hokifilé
  • ½ gul lök
  • Smör till stekning och ugnsform
  • 2 msk vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 4 msk kaviar från tub
  • Fiskfond
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i en smord ugnsfast form, salta och peppra. Finhacka löken och fräs den i en gryta. Pudra med mjölet. Häll på mjölk och grädde och låt koka i ca 5 min. Tillsätt kaviar, fond och dill. Låt koka ytterligare någon minut. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen över fisken och baka av i ugnen på 175 grader i ca 20 min.
    2. Servera med kokt potatis och gröna ärter.
    3. Ät och njut !!!!!!

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben