Kaviarbakad torsk

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Fisk i ugn med gott kaviartäcke. Jag föredrar lite salt och peppar på fisken. Mycket lättlagat.

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé, t.ex torsk eller sej
  • 4 msk orökt eller lättrökt kaviar
  • 1 gul lök
  • 2 dl créme fraiche
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar.
    2. Lägg dem i en ugnssäker form. Skala och finhacka löken. Blanda försiktigt kaviar och lök med créme fraiche. Bred blandningen över fisken. Stek i mitten av ugnen 20-25 min eller tills fisken är färdig.
    3. Servera med kokta grönsaker och potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    margitkallgren 11 september 2011

    tyckte den var jättegod .Tack . Kommer att göra den snart igen. Margit

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben