Kebab med potatissallad

Serverar: 4 portioner

Festlig fredag blir det med kebab på spett..

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 1 ägg
  • 1 msk potatismjöl
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk torkad oregano
  • Potatissallad
  • 1 kg kall kokt färskpotatis
  • 2 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 msk hackad dill
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peppar
  • 2 tsk rosépeppar
  • Instruktioner

    1. Dela stora potatisar. Blanda gräddfil, majonnäs, pressad vitlök, dilll ,salt och peppar. Blanda i potatisen. Strö över krossad rosépeppar.
    2. Blanda färs, ägg, potatismjöl, salt, peppar och oregano. Forma till avlånga biffar som träs på spett. Stek biffarna.
    3. Servera med sallad och jordgubbar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben