Kebabgratäng

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

För mycket kokt pasta och kebabkött i frysboxen. Mycket god gratäng mums!

Ingredienser

  • 1 l kall kokt pasta
  • 500 g kebabkött
  • 2 gula lökar
  • 1/2 liter grädde
  • 400 g krossade tomater
  • Salt
  • Peppar
  • Vitlökskrydda
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser i smord form strö på riven ost. Grädda i 200 grader Mums!

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    4
    3

    Kommentarer (2)

    timpel 17 maj 2012

    Ett tips när du tar kort, ta inte kort när du nästan har ätit färdigt gratängen. En annan bra tum regel är också att inte ta direkt uppifrån (flyg foto) utan ta lite mer som du själv tittar på den. Annars, bra recept och detta ska prövas snart!

    imser 28 maj 2012

    Låter gott =) Ett par frågor dock: Hur länge ska den stå inne? Ska man steka kebabköttet först eller bara slänga ner det direkt från frysen?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben