Kinagryta med kyckling

Serverar: 6 portioner

Tid: 45 minuter

Lättlagad, mager och god!

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 1 röd paprika
  • 1 gul lök
  • 2 burkar bambuskott, á 227 g
  • 2 burkar böngroddar, ca 300-400 g
  • 2 msk äkta soya
  • 3 msk vetemjöl
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Jasminris
  • Instruktioner

    1. Strimla och bryn kycklingen. Låt den skivade löken gå med på slutet. Använd spadet från både bambuskotten och böngroddarna och gör en redning med mjölet. Red av.
    2. Lägg i bambuskott och böngroddar. Lägg i den strimlade paprikan mot slutet. Smaka av med salt, svartpeppar och soya. Låt puttra ca 3 minuter.
    3. Servera med jasminris.
    4. Tips : Mrs Chengs bambuskott och soya är godast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben