Kitschiga desserter

Serverar: 15 portioner

Tid: 10 minuter

Hur enkla som helst! Inte bara det, de är coola också!

Ingredienser

  • 4 dl vispgrädde
  • 200 g vit choklad
  • 4 äggulor
  • 1–1 1/2 krm röd karamellfärg
  • Instruktioner

    Vispa grädden. Bryt chokladen i bitar och värm den i vattenbad eller i mikrovågsugn tills den precis blir mjuk. Rör så att den smälter. Rör ihop äggulorna i en skål. Tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Blanda först i lite av grädden och sedan resten. Rör i karamellfärg. Häll upp i små glas. Låt moussen stå 2–3 timmar i kylen. Garnera med strössel eller mörk choklad i bitar. TIPS! Chokladen skall inte vara för varm eller kall när du rör ner den i grädden, då är risken att den blir grynig och klumpig.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben