Kkokerskans kaprisbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Ett gammalt recept som min mormor bjöd på när jag var liten.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 500 g nötfärs
  • 2 msk fransk senap
  • 2 msk kapris
  • 1 ägg
  • 2 msk vatten
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk smör
  • Instruktioner

    Skala och hacka löken. Stek den mjuk i smör. Blanda färsen med lök, senap, kapris, ägg, salt, peppar och vatten. Forma färsen till 8 biffar och stek i smör ca 3 minuter på varje sida. Servera med brynt smör och stekt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben