Kladdkaka

Serverar: 8 portioner

Tid: 20 minuter

Förädiskt god.

Ingredienser

  • 200 g mörk blockchoklad
  • 200 gram smör
  • 4 ägg
  • 2 dl socker
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    Smält blockchokladen och smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker, häll i chokladen och smöret. Rör sedan ner vetemjölet och bakpulvret. Häll smeten i en smord och bröad form gärna med avtagbar kant. Grädda 12-15 minuter i 225 grader.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (1)

    malisg 22 februari 2008

    Supergod, Efter 12 min i ugnen dallrar kakan och man tror inte att den är färdig, men det är den. Ska helst ätas dagen efter.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben