Kladdkaka

Serverar: 8 portioner

Tid: 37 minuter

Kladdig och god, servera den gärna varm med glass till. Om du inte vill ha den så kladdig, ha den i ugnen 5 minuter till! Lycka till!

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3dl socker
  • 150g smält margarin
  • 1,5dl vetemjöl
  • 4msk kakao
  • 1,5tsk vaniljsocker
  • 1krm salt
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175grader. Smörj en form med löstagbar botten och ha på ströbröd. Smält margarinet. Vispa ägg och socker en lång stund i en bunke. Blanda för sig vetemjöl, kakao, vaniljsocker,salt och häll sedan i och häll sedan på margarinet och vispa så kort stund som möjligt. Häll smeten i formen och ställ den på fas 2. Gräddas i 25 minuter!

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben