Kladdkaka

Serverar: 10-12 portioner

Perfekt! ;)

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 4 msk kakao
  • 1 1/2 tsk vanillinsocker
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • Instruktioner

    sätt ugnen på 175 grader. låt smöret smälta i en kastrull. ta kastrullen från värmen. tillsätt de övriga iungredienserna och rör om tills allt är välblandat. Häll smeten i en smord form, gärna med löstagbar botten. grädda i ugnen 30-35 min. kakan blir låg och skall vara lite kladdig i mitten. lägg tårtan på serveringsfat. pudra över med florsocker. serveras med lite vispad grädde, men går bra utan också.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (2)

    matvraket 6 november 2007

    Är det detta receptet copp har på sin hemsida? jag gjorde den (som copp har) och den blev nästan rinnande i mitten, även om jag hade inne den i 45 min, med aluminiefolie. Blev den så för dej med?

    leleklwekjgrkjerkg 28 januari 2008

    den var jätte äcklig usch... ska fan aldrig använda det här äckla receptet igen!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben