Kladdkaka

Ännu en underbar kladdkaka till samlingen....

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 100 g smält smör
  • 100 g smält blockchoklad
  • 1 3/4 dl vetemjöl
  • Att bredas ovanpå
  • 75 g choklad
  • 2 msk grädde
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker poröst. Smält samman smör och choklad. Blanda nu ihop äggsmeten med smör/choklad och mjölet. Häll det i en smord, bröad form men löstagbar botten. Grädda i 225 grader ca 15 minuter.
    2. Smält ihop choklad och grädde och bred det ovanpå kakan. Ställ svalt.
    3. Ev. spritsar man lite vispad grädde över kakan innan servering.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben