Kladdkaka för allergiker

Perfekt och god kladdkaka för de som är allergiska mot mjölk, ägg, mjölk m.m eller som kanske är vegetarianer. God för alla och lätt att göra! Enjoy!

Ingredienser

  • 150 g smör eller margarin
  • 2 msk ljus sirap
  • 3,5 dl socker
  • 3 dl mjöl
  • 1 dl kakao
  • 1,25 dl vatten/mjölk/grädde/havregrädde
  • Instruktioner

    1. Smält smör/margarin. Rör i 2 msk ljus sirap. Blanda i socker och sikta i mjöl och kakao. Blanda i vätskan. Grädda i 175 grader i 20 minuter. Låt stelna kallt gärna över natten och ta fram en stund innan servering.
    2. Servera med glass, grädde eller vad du själv känner för :)
    3. Går jättebra att göra gluten, ägg, laktosfri!!!
    4. enjoy!

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (1)

    bastard 28 juni 2011

    Jättegod!! Tack Madeleine!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben