Serverar: 10 portioner
Tid: 30 minuter
Enormt god kladdkaka med crunchy glasyr, som garanterat blir en favorit.
Smält smör och choklad, i en kastrull på låg värme. Häll i resterande ingredienser och rör om. Smörj en form med avtagbar kant och häll i smeten. Grädda längst ner i ugnen på 175* i cirka 18- 22 minuter. Känn med provsticka så den inte blir för torr. Gör under tiden glasyren. Blanda allt utom muslin i en kastrull och låt småkoka några minuter tills den tjocknat lite. Ta kastrullen från plattan och rör ner muslin. Bred glasyren på den färdig gräddade kladdkakan. Låt stelna. Servera med vaniljglass, grädde eller vaniljvisp/vaniljsås.
Jisses vilken smarrig kaka! Denna kommer absolut bli en favorit. Tack för ett superrecept!
Kul att du gillar den! =-)
Låter jätte gott :) gillar bitar och krisp i glass o kakor så det här blir nog bra för mig :)
Ja testa den, jag gillar oxå såna bakverk, den här är kalas! ;)