Kladdkaka med hallon- och apelsingrädde

Fantastiskt god!

Ingredienser

  • 100 g mörk choklad
  • 100 g smör
  • 2 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1¼ dl vetemjöl
  • 1 krm bakpulver
  • 2½ dl mellangrädde
  • 3 dl hallon
  • Rivet skal av 1 apelsin
  • Instruktioner

    1. Smält smör och choklad.
    2. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner chokladblandningen. Tillsätt övriga ingredienser. Häll smeten i en smord, bröad form. Grädda på 225 grader i ca 12-15 minuter.
    3. Vispa grädden, mosa hallonen och blanda ner tillsammans med apelsinskal. Servera grädden med kladdkakan.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben