Kladdkaka med Japp
Serverar:
8 portioner
Tid:
30 minuter
Mumsig god!
Ingredienser
250 g smör
250 g mörk choklad
3 ägg
2 dl strösocker
1 dl vetemjöl
1 dubbeljapp
Garnera med
Hallon
Servera med
Grädde
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smör och choklad i bitar i en kastrull på svag värme under omrörning.
Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner chokladblandningen och vetemjöl i ägg-och sockersmeten.
Häll smeten i en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter. Hacka chokladen grovt och strö över.
Baka i 30 minuter och låt kallna.
Garnera ev. med hallon och servera med vispad grädde.
Liknande recept
Kladdkaka
5
4-6
2
Kladdkaka
4
6
1
Ullas kladdkaka
5
4-6
1
Kladdkaka
4.3
20 min
1
Kladdkaka
4.8
6
1
Vit kladdkaka med blåbär
4.6
10-15
3
Kladdkaka med nougat och kokos
4.5
8-10
38
Vit kladdkaka/Kladdkaka med vit choklad
3
10
8
Kladdkaka med lakrits
3.8
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!