Kladdkaka med Japp

Serverar: 8 portioner

Tid: 30 minuter

Mumsig god!

Ingredienser

  • 250 g smör
  • 250 g mörk choklad
  • 3 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dubbeljapp
  • Garnera med
  • Hallon
  • Servera med
  • Grädde
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smör och choklad i bitar i en kastrull på svag värme under omrörning.
    2. Vispa ägg och strösocker pösigt. Rör ner chokladblandningen och vetemjöl i ägg-och sockersmeten.
    3. Häll smeten i en form med löstagbar botten, 24 cm i diameter. Hacka chokladen grovt och strö över.
    4. Baka i 30 minuter och låt kallna.
    5. Garnera ev. med hallon och servera med vispad grädde.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben