Smörj ett bakplåtspapper med smör och lägg i en form (ca 30x20 cm) slå smeten över och grädda i 175 graders ugn 16-18 minuter. Kakan ska inte vara helt genomgräddad.
Om du har en kökstermometer så kan du enkelt kontrollera när kakan är färdig, kärntemperaturen ska vara 94 grader.
Kyl ned och servera med glass eller bär.
Det här receptet på kladdkaka blir lite segare än vanligt den får också lite smak av kola tack vare sirapen i receptet.
När du gör kladdkakor, så är det viktigt att röra smeten och inte vispa. Om du vispar så kommer kakan att sufflera och då blir den inte lika seg.
Helt perfekt! godaste kladdkakan någonsin. Provade också att baka den utan kakao och riva lite citronskal i istället. Den varianten blev också en succé i familjen!
Helt perfekt! godaste kladdkakan någonsin. Provade också att baka den utan kakao och riva lite citronskal i istället. Den varianten blev också en succé i familjen!