Otroligt god och saftig kladdkaka. Rekomenderas absolut. Det tog inte många minuter innan det var tomt på fatet. :)
Ingredienser
Kladdkakan
100 g smör
2 ägg
3 dl socker
1 ½ dl mjöl
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
½ tsk bakpulver
1 tsk salt
Toscaglasyr
100 g smör
1 dl socker
2 msk mjöl
2 msk sirap
2 msk grädde
1 påse mandelspån
Supergod kaka! Härlig kombination av kladdkaka och toscakaka. Lätt att baka. Jag tog 1 dl vetemjöl ytterligare (totalt 2 1/2 dl) och den blev seg och god ändå. Jag tyckte det blev lite väl lite mjöl annars i förhållande till fettmängden.
vet inte vad som hände,men min kunde man slå ihjäl någon med,,stenhård,1 timme i ugnen,är inte det lite mycket? fick slänga hela kakan...
Kan man inte värma toscaglasyren på spisen ist så den blir lagom konsistens, för som leolina säger att den kanske blir för hård annars ?