Blanda ingredienserna till kladdkakan.
Bred ut smeten på smord och bröad mindre plåt och grädda i 175º i ca 20 min
Gör toscasglasyren under tiden.
Smält margarin eller smör (vilket du vill) i en kastrull
Tillsätt övriga ingredienser.
Värm blandningen försiktigt under omrörning tills den börjar tjockna. Får glasyren koka för mycket kan den lätt sockra sig
Bred glasyren över kakan.
Sätt in den lite högre upp i ugnen och grädda tills glasyren fått färg, ca 10 min
Låt kakan svalna.
Smält blockchokladen och bred över kakan.
Skär kakan i bitar, ca 2 ½-3 cm stora, när den svalnat.
Ät och njut! Perfekt till en kopp kaffe efter maten eller som bara godis!
Går alldeles utmärkt att ha i frysen. Är lika goda när de är lite kalla, men annars tinar de fort.
hur mycket blockchoklad ska jag smälta.Och hur stor plåt ska jag ha?????????