Brownies med choklad och lite vaniljsocker – enklare kan det inte bli. Klipp ut en schablon i vanligt skrivpapper och pudra florsocker i ett fint mönster över varje kaka.
Ingredienser
125 g smör
200 g mörk choklad
4 st ägg
3 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Instruktioner
Ugn 175°
Smält smör och choklad. Vispa ägg och socker. Rör ner vaniljsocker och mjöl blandat med bakpulver. Tillsätt den smälta chokladblandningen.
Häll smeten i liten långpanna och grädda cirka 20 minuter.
Låt svalna och skär sedan i kvadrater.
Pudra med florsocker.
Klipp ut en schablon i vanligt skrivpapper och pudra florsocker i ett fint mönster över varje kaka.
Helt fantastiska!
Jättegoda! Testade att även göra ett fudgetäcke med minimarchmallows i och lägga ovanpå, det blev supergott och hela familjen älskar den! :)