Knapriga kakor med tosca och fudge

Serverar: 16 portioner

Tid: 20 minuter

Underbara! Biskviaktig botten med 2 olika slags kolor på

Ingredienser

  • Botten
  • 2 äggvitor
  • ½ dl socker
  • 2 msk sirap
  • 1 dl kokos eller malda nötter
  • ½ dl mjöl mjöl
  • ½ dl havregryn
  • Fudge
  • 1 dl grädde
  • 4 bitar choklad
  • ½ dl socker
  • ½ dl sirap
  • ½ tsk vaniljsocker
  • 1 dl malda nötter
  • 1 msk mjöl
  • Tosca
  • 25 g smör
  • ½ dl socker
  • 1/4 dl sirap
  • ½ tsk vaniljsocker
  • 1 msk mjölk
  • 1 msk mjöl
  • 1 dl hackade nötter eller kokos
  • Instruktioner

    1. Vispa äggvitan bubblig med gaffel Tillsätt socker och sirap Blanda i de torra ingredienserna Tryck ut i en liten långpanna eller i småformer Grädda 10 min i 200 grader
    2. Fudge: Koka upp grädde, tillsätt socker Låt koka 10 min. Tillsätt resten av ingredienserna Koka 5 min och häll på bottnen
    3. Tosca: Smält smöret, blanda i sockret. Koka 5 min Tillsätt resten och koka tills det blir segt. Häll på bottnen, över fudgen.
    4. Grädda allt 5-10 min till. Akta så det inte blir bränt Skär i bitar

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14
    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (1)

    sooofies 16 mars 2011

    Wow så mycket gott du har, tackar för dina recept :) /sooofie

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben