Köttfärsrullar
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
Mycket goda köttfärsrullar
Ingredienser
4 hg fläskfärs
10 skivor rökt skinka
1 ägg
1/2 gul lök, riven
Salt
Vitpeppar
1/2 dl tomatketchup eller chilisås
1 dl grädde
Smör
Instruktioner
Blanda färsen med ägg, lök, salt och vitpeppar.
På varje skiva rökt skinka lägges klickar av köttfärsen. Rulla ihop skivorna med färsen inuti och lägg dem i en smord, eldfast form.
Häll över tomatkechup (chilisås) utrörd med grädden.Lägg på ett par stora klickar smör.
Låt rätten stå i 175-200 grader tills färsen är genomstekt och skinkan blivit guldbrun.Ca 20 minuter.
Ris eller potatis samt en grönsallad, gärna med annanas i, är gott till.
Liknande recept
Köttfärsrulle med ost och skinka
4.1
1 h
4
15
Köttfärsrullar i chilisås
5
30 min
4
4
Rödlöksfyllda köttfärsrullar
4
Köttfärsrulle på Maya´s vis
4.8
1 h 30 min
4
9
Köttfärsrulle med kryddigt kött-och grönsaksfräs
4.4
4-5
8
Köttfärsrulle
1 h
4
Köttfärsrulle
4.3
45 min
4-5
Smördegsinbakad köttfärsrulle
4.1
3-4
4
Köttfärsrulle med skinka och ost och gräddsås
4.6
1 h
4
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!