Kokosbiskvier

Serverar: 40 portioner

Goda biskvier med grovt riven mandelmassa.

Ingredienser

  • 175 g mandelmassa, grovt riven
  • 1 dl strösocker
  • 1 äggvita
  • 3/4 dl riven kokos
  • 3 msk vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser till en jämn deg. Forma en rulle.
    2. Dela i 40 lika stora bitar och forma varje bit till en toppig kaka.
    3. Lägg kakorna på en bakpappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen i 200° ca 12 minuter. Låt svalna på galler.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    30
    6

    Kommentarer (1)

    emaxen 12 november 2010

    Tack för ett superrecept på kokosbiskvier. De var lättbakade och smakade som "köpe mandelbiskvier" fast mycket mycket godare. Lovar kommer att baka dessa flera gånger, kanske chokladdoppa till jul som en liten god kaka till kaffet, alldeles lagom stor. Om man nu kan sluta äta dem vill säga. Full pott i poäng, hade gärna gett 1000000000 om det gått. Tack kram emaxen

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben