Kokosdrömmar med choklad

Serverar: 45 portioner

God kaka till kaffet .

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 1 dl strösocker
  • 50 g smält mörk blockchoklad
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 tsk hjorthornssalt
  • 6-7 dl vetemjöl
  • Garnering
  • Valnötskärnor
  • Instruktioner

    1. Sätt ugn på 165 grader.
    2. Rör smör och socker poröst. Blanda ner det smälta blockchokladen och kokosflingorna. Blanda mjöl och hjorthornssalt. Rör ner det och arbeta snabbt ihop degen.
    3. Forma till små kulor och tryck fast en halv valnötskärna i varje kaka. Ställ dem på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda i ugnen i ca 25 minuter eller tills kakorna käns färdiga.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben