Smöra en form som är 20x20 cm med smör. Lägg kakorna i en plastpåse coh krossa dem med en brödkavel. Smält 100 g smör och blanda ner kaksmulorna. Pressa ner smulorna i botten på formen och kyl fram till användning.
Lägg resten av smöret i en kastrull tillsammans med sirap och kondenserad mjölk. Rör om över låg värme tills blandningen börjar sjuda. Sjud försiktigt på låg värme under omrörning 7-8 min tills blandningen är tjock och gyllene. Ta kastrullen från värmen, låt svalna något coh häll den över kakbotten i formen. Kyl 1 tim.
Chokladtäcket:
Bryt chokladen i bitar och lägg den i en kastrull med smöret. Smält över låg värme. Häll chokladen över den stelnade kolakrämen och stryk ytan slät.. Kyl 1 tim tills chokladen är fast. Dela i 16 rutor med en vass kniv. Servera kakorna kalla.