Korvgryta med squash och paprika

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Inget steka bara koka.

Ingredienser

  • 400 g falukorv eller annan korv
  • 1 medelstor squash
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 400 g krossade tomater på burk
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 - 2 tsk oregano
  • Ev lite vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Ta skinnet av korven och skär den i skivor. Skölj squashen och paprikorna. Skiva squashen. Kärna ur och strimla paprikorna. Blanda korvbitarna med grönsakerna i en gryta. Häll på tomatkrosset, pressad vitlök och oregano. Låt grytan småputtra 12 - 15 min. Om det behövs mera vätska tillsätt vatten. Smaka av med salt och peppar. Servera grytan med pasta och bröd.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben