Kräftpasta med purjo och paprika

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Det här var en riktigt god pasta rätt. Måste provas.

Ingredienser

  • 280 g pastafjärillar
  • 1 burk kräftstjärtar i lake ca 360 g
  • 1 stor purjolök
  • 2 paprikor gärna 2 färger
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 dl smaksatt cremfraich
  • Instruktioner

    1. Koka pastan i rikligt saltat vatten. Skölj ansa purjon och skär den i strimmlor. Skölj och kärna ur paprikorna och strimmla dem. Fräs purjo paprika i olja några minuter. Krydda med salt peppar. Låt pastan rinna av. Häll det tillbaka i grytan och rör i cremfraichen. Fyll på med de avrunna kräftstjärtarna. Låt allt bli varmt. Strö över purjo och paprikan på kräft pastan.
    2. servera med ett bröd och strimmlad sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    VH 17 mars 2008

    Jätte god!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben