Korvstroganoff med saltgurka

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 40 minuter

Jättemumsig korvstroganoff som aldrig slår fel. Lättlagad dessutom. Behöver varken saltas eller peppras enligt mitt tycke.

Ingredienser

  • 1 buljongtärning
  • 1 gul lök
  • 1 falukorv i ring (ca 800 g)
  • 2 msk mjöl
  • 4 dl grädde (laga lätt)
  • 3 saltgurkor
  • Ca 4 msk tomatpuré
  • Ketschup
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och koka upp i kastrull tillsammans med en buljongtärning på låg värme.
    2. Under tiden kan du skiva korven i strimlor och steka upp. Rör ner mjölet i korven. Häll sedan ner korven i kastrullen och tillsätt grädden.
    3. Hacka saltgurkan i små tärningar och lägg i kastrullen. Tillsätt tomatpurén och efter det ketschup efter eget tycke.
    4. Servera tillsammans med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben