Kotlett med coleslaw

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Färgglad rätt.

Ingredienser

  • 7 dl vitkål, finstrimlad
  • 1 rödlök, finskuren
  • 0,5 dl majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 tsk salt
  • 4 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 squash, skivad
  • 4 plommontomater, halverade
  • 4 kotlettmedaljonger
  • 1 msk smör
  • 2 msk solroskärnor, saltade, rostade
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten, lägg ner kålen och koka upp. Häll av kålen i durkslag.
    2. Blanda samman kål, lök, majonnäs, dijonsenap, crème fraiche, salt och peppar till kålsalladen.
    3. Grilla squash och tomater på grillpanna. Stek kotletterna i smör några minuter per sida. Salta och peppra.
    4. Servera coleslaw, tomat och squash till kotletterna. Strö över solroskärnor.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 15 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben