Kotlettburgare med dijonmajonnäs

Serverar: 4 portioner

Kotlett i ny form som är enkel och god att äta.

Ingredienser

  • 4 utskurna fläskkotletter
  • 1 msk olja
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • Dijonmajonnäs
  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl dijonsenap
  • Tillbehör
  • 4 ciabattabröd eller andra ljusa bröd
  • 4 salladsblad
  • 4 skivor rökt skinka
  • 4 skivade jordgubbar
  • Instruktioner

    1. Pensla kotletterna med olja och grilla dem ca 3 minuter per sida tills de är helt genomgrillade. Salta och peppra. Dela bröden och grilla dem.
    2. Rör ihop majonnäs och senap.
    3. Bred dijonmajonnäs på bröden och lägg på en kotlett på vart och ett. Toppa med sallad, skinka och jordgubbsskivor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben