Kotlettburgare med dijonmajonnäs
Serverar:
4 portioner
Kotlett i ny form som är enkel och god att äta.
Ingredienser
4 utskurna fläskkotletter
1 msk olja
Salt
Nymald svartpeppar
Dijonmajonnäs
1 dl majonnäs
½ dl dijonsenap
Tillbehör
4 ciabattabröd eller andra ljusa bröd
4 salladsblad
4 skivor rökt skinka
4 skivade jordgubbar
Instruktioner
Pensla kotletterna med olja och grilla dem ca 3 minuter per sida tills de är helt genomgrillade. Salta och peppra. Dela bröden och grilla dem.
Rör ihop majonnäs och senap.
Bred dijonmajonnäs på bröden och lägg på en kotlett på vart och ett. Toppa med sallad, skinka och jordgubbsskivor.
Liknande recept
Helstekt oxfilé med dijonmajonnäs
4
Sushi med lufttorkad skinka, stekt svamp och dijonmajonnäs
10
Laxtartar med jordärtskocksaioli
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!