Kräftskagen

Ett litet gott tilltugg. Blir 8 stora eller 16 små.

Ingredienser

  • 300 g kräftstjärtar
  • 1 dl kesella
  • 1 dl minifraiche
  • 1 tsk senap
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk hackad dill
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 8 skivor vitt bröd
  • 2 avokador
  • Dillvippor
  • Instruktioner

    Skär kräftstjärtarna i bitar. Blanda ihop Kesella, minifraiche, senap, gräslök, dill, salt och peppar. Rör ner kräftstjärtarna. Låt stå kallt. Hit kan du förbereda. Skär brödet i 8 stora eller 16 små, runda bitar och rosta det. Dela, kärna ur och skiva avokadorna. Lägg kräftröra och avokado på bröden. Garnera med en dillvippa.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Mae288 9 mars 2008

    Det blev jättegott men jag var tvungen att ha i citronjuice också för det blev lite beskt utan. Ett tips bara.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben