Kräftskagen på rågbröd

Serverar: 4 portioner

En variant på den klassiska skagenröran lagar man snabbt av färdigskalade kräftstjärtar, kokta ägg och mycket dill.

Ingredienser

  • 1 burk skalade kräftstjärtar, ca 360 g
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 dl lätt majonnäs
  • 1 dl Kesella
  • 1 tsk dillfrön
  • 2 msk hackad dill
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Salladsblad
  • 1 msk smör
  • 4 skivor rågbröd
  • Dillkvistar
  • Instruktioner

    1. Låt kräftstjärtarna rinna av. Skala och hacka äggen. Rör ihop majonnäs, Kesella, dillfrön och dill. Rör i ägg och kräftstjärtar. Smaksätt med salt och peppar.
    2. Lägg salladsblad på smörat rågbröd. Lägg på kräftröran och garnera med dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben