Snittar med kräftskagen

Serverar: 20 portioner

Läckra små tilltugg där röran kan göras i god tid. Gott till drinken.

Ingredienser

  • 20 skivor kavring
  • 2 burkar kräftstjärtar i lake à 320 g
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk curry, kan uteslutas
  • 1 msk hackad dill
  • 1 tsk pressad citron
  • ½ tsk salt
  • 50 g färskriven pepparot
  • 50 g löjrom eller forellrom
  • Dill
  • Instruktioner

    Låt kräftstjärtarna rinna av väl och grovhacka dem. Blanda majonnäs, crème fraiche, ev curry, dill, citronsaft och salt. Ställ i kylen. Klicka röran på brödet och garnera med pepparot, rom och dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben