Krämig kall fisksås

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 15 minuter

En härligt god och krämig sågs till fisk som svärmor inspirerat mig till!!

Ingredienser

  • 3 dl Creme Fraiche
  • 1-2 dl Gräddfil
  • 1 dl Majonnäs (svårt att uppskatta när man pressar direkt från tuben... Smaka av!)
  • 1-2 Äpplen
  • 1 Rödlök
  • 2 Burkar röd stenbitsrom
  • Salt
  • Peppar, gärna grovmalen
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop Creme Fraiche, Gräddfil och Majonnäs. Skala och hacka äpplena och rödlöken. Blanda ner. Blanda ner stenbitsromen. Krydda med salt, peppar och rikligt med dill (den torkade kryddvarianten funkar fint!)
    2. Obs! Det ska vara ungefär lika mycket äpple som rödlök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben