Krämig korvgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En variant på korvstroganoffen

Ingredienser

  • 0,5 kg Petterssons falukorv
  • 1 dl chilisås
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • ½ gul lök
  • 1 msk dijonsenap
  • 100 gr mjukost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skala och hacka löken. Skiva och strimla korven, bryn tillsammans med löken i lite smör. Krydda och tillsätt grädde, mjukost, chilisåsen och senapen. Låt koka i 10 miuter. Smaklig spis.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (2)

    Bappi 6 oktober 2008

    Suveränt gott blev detta och en stor tumme upp till dig farmoringer.

    anki54 1 mars 2009

    Mycket god och snabblagad .Full Pott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben