Ingredienser
4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
50 g smör
1 paket bacon, 140 g
1 purjolök
4 port pasta
4 dl crème fraiche
3 dl vispgrädde
150 g gorgonzolaost
2 pressade vitlöksklyftor
1 dl riven ost
Garnering
Kryddgrönt
Rostade kvisttomater
Lovar att den här gratängen otroligt god och krämig. Hoppas ni också tycker det samma.
Å, detta gjorde jag i fredags men jag hittade receptet i svärmors veckotidning. Jättegott kan jag lova så jag sätter betyg 5 hos dig.
MMMMMMMM fettig och god, otroligt krämig. Jag lade till champinjoner som jag fräste med purjolöken. Jag lade även till 1 tsk salt och lite svartpeppar i ostsmeten. Kycklingfileèrna tycker jag ska tärnas i mindre bitar.
Det här va absolut det godaste jag ätit på länge,mumsfillibabba :)) Fanns det högre än 5 poäng skulle du fått det åxå. Passade väldigt bra på en fredag med 1 glas rött till <3
En klar 5:a. Brynte dock baconen först innan kycklingen, detta gjorde att kycklingen fick en god baconsmak och inget salt behövdes tillsättas. Istället för gorgonzola tog jag kvibille ädel och hoppade över topping av riven ost. En riktig god bjudrätt. Så good....
Jag håller med föregående talare, såå gooooood!
Mycket gott och uppskattat av hela familjen. Toppbetyg från oss :)
Super god vi kunde inte sluta att äta kommer att finnas på mitt bord igen du får 5 poäng monica
Detta var jättejättegott!! Tack för receptet
asgott.